Tilausmaalaukset

Tarvitsetteko väriä toimistoon, varastoon, asiakas- tai edustustiloihin?

Kauttamme voi tilata ammattikatutaiteilijoita maalaamaan tiloja toivomusten mukaan. Autamme tilojen suunnittelussa ja toteutamme maalauksen luonnoksesta seinälle sekä hoidamme jälkeemme loppusiivouksen.

Tauluja pienestä suureen

Teemme yritysten ja yksityishenkilöiden nimet graffiteina myös pieneen mittakaavaan, mutta aina ei kannata maalata suoraan seinälle. Joskus tilat vaihtuvat tiheään ja maalaus halutaan mukaan tai tila on kokonaisvaltaiselle maalaukselle liian pieni tai muutoin toimimaton. Kauttamme voit tilata sinun tilaasi sopivat katutaidemaalaukset.

Osaavat taiteilijat kuulevat asiakasta

Kaikki välittämämme taiteilijat ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat tehneet useita asiakastöitä. Jälki on sen mukaista. Kun tilaat meiltä tekijän tai valmiin teoksen, tiedät takuuvarmasti tilaavasi myös laatua omia toiveitasi kuullen.

Ota yhteyttä jo ideointivaiheessa

Jos vasta suunnittelet katutaideteoksen hankkimista, mutta et ole varma miten edetä ja paljonko sellainen maksaa, niin älä huoli: tarjoamme neuvoja suunnitteluvaiheeseen. Tällöin voit käydä ammattilaisen kanssa läpi vaihtoehtoja taideteoksen toteutukselle.